Känn om potatisarna är mjuka med en potatissticka eller skär ett snitt i en och känn efter. Skär ett kryss i bakpotatisarna och tryck till nedtill så de öppnar sig
Fördela röran i bakpotatisarna. Smaka av med salt och peppar. 4 bakpotatisar. 14 bakpotatisar 4 dl lätt crème fraiche 4 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 syrliga äpplen 200 g kallrökt lax 100 g skalade räkor 4 msk hackad gräslök 1-2 msk riven pepparrot Salt PepparBlanda en sås av crème fraiche, senap och kapris. Nagga bakpotatisen och baka i micron ca 10-15 minuter
Fräs purjolöken i en gryta med smör. Smaka av med salt och peppar. 500 g räkor med skal. 500 g räkor med skal (200 g skalade) 500 g torskfilé 1 st purjolök 3 st tomater 50 g smör 2 msk vetemjöl 1 l vatten 3 msk fiskfond 2 dl vispgrädde 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.