Avokadopesto
Alwayshungry
Alwayshungry

Avokadopesto

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 mogna avokado
  • 0.5 dl solrosfrön
  • 1/2 kruka basilika
  • 1 st. vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk citronsaft
  • Salt och peppar

Beskrivning

    1. Dela avokadon, ta ur kärnan och gröp ur innehållet av avokadon ner i en mixer med hjälp av en sked.

    2. Tillsätt solrosfrön, basilikablad, vitlök, olivolja och citronsaft. Mixa ihop till en slät crème.

    3. Tillsätt salt och peppar efter tyckte och smak och mixa ihop. Blanda i peston i pasta, massera in i en grönsallad eller ha en klick som sås till din middag!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.