-). Vi gjorde dem idag på skolan & alla smaskade på glatt hihi. -P. Måste få säga att det känns tråkigt att jag inte har skrivit något på över en vecka
Här kommer en riktigt ögonbrynshöjare på barnkalaset vill jag lova. Egentligen en väldigt enkel tårta men litefix är det ju, eller rättare sagt så får man ju lov att pimpa den
Brödet beställde vi dagen innan på stans bästa stenugnsbageri, Söderberg & Sara, de rekommenderade oss att välja ett så kallat Levainbröd - hur bra som helst blev det
Många frågar mig om det är okey att de skrivit ut recept eller testat det jag lagt upp - självklart. Så denna gång delar jag med mig av inspiration från två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt
SkrivutE-postFacebookTwitterGoogle. Redan två dagar innanservering kan man steka den i ugn för att sedan bara skära upp den isistaminuten, lägga upp på serveringsfat och toppa med den andra marinaden samt dekorera lite
Nu ligger jag efter litemitt matbloggande igen, dammit. I måndags lagade jag en favoritireprisnämligen panerade pangasiusfiléer med potatismos och citronsås, receptet hittarni här
Varför inte världens enklaste LCHF-dessert med färska jordgubbar och en vaniljkräm. Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innanvilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.