Dodać do wywaru zziemniakamiiszparagami. Na tym etapie, po ugotowaniu, jeśli chcemy by nie była to zwykłazupa, tylko zupa krem, to należy przestudzićzupęi ją zblendować
Skiva rödlöken och hacka vitlöken. Fräs tillsammans med spenaten iolivoljai stekpanna. Smula över den halva grösaksbuljongtärningen och ta några drag med pepparkvarnen
In a blender or food processor, combine all of the tzatzikiingredients. Blend until smooth. Place the grated zucchiniin a fine mesh strainer over a bowl
Det är inte ofta nu för tiden som vi är samlade alla fem vidmiddagsbordet. Men i lördags hände det. Till förrätt hittade jag ett recept på "Mitt kök" som jag testade
Stöt pepparblandningen grovt. Dela vitlöksklyftorna. Skär bort två tunna bitarcitronskal med en potatisskalare, se till att få med så lite som möjligt av det vita
Aubergine är gott och helst äter jag den i gratänger, melanzane alla parmigiana eller iratatouille. I dagens recept har jag gjort en gratäng och blandat även i feta och persilja
Många av er har kanske hört talas om och kanske till och med testat så kallade Keto-bollar. Man kan väl säga att det är en variant på havrebollen fast anpassad tillstrikt LCHF och att det helt enkelt är en fet liten boll full med energi som du kan förvara i kylskåpet och mumsa idiginnanträningen eller till en kopp kaffe eller lite när helst du vill
* Häll på olivolja så att det täcker osten. * Skriv på burken när osten är färdig att användas. 3 tsk finrivetcitronskal. 13 vitlöksklyftori tunna skivor. 12 tsk timjan. 1Olivolja. 13 tsk finrivetcitronskal Tärnad feta , ca 200 g 3 vitlöksklyftori tunna skivor 2 tsk timjan 1 msk rosépeppar 1 - 2 lagerblad Olivolja* Varva ost, citronskal och kryddor i en fin glasburk. * Låt stå i 14 dagar, då kommer kryddningen fram bäst
Färsbiffar fyllda med fetaost är väl gammal skåpmat egentligen, men att jag gärna gör det om och om igen beror ju på att det blir så himla gott och saftigt
Oftast bakar jag söta muffins, men matmuffins är också väldigt goda. Dessa passar bra till soppa och är enkla att ta med till jobbet eller på skidutflykten
Jag älskar att göra biffar av lammfärs. De blir så späda, lätta och lena i känslan. Sommarens lammbiffar var de där med rödbeta och vitlök, dessa tar nu stolt över stafettpinnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.