Ca 6 portioner2 stora auberginerSaltOlivoljaCa 750 g nötfärs1 gul lök4 vitlöksklyftor1 paket krossade tomater lök/vitlök1 msk soja1 tsk OreganoÖrtsaltSvartpeppar3 tomater250 g riven mozarella1 kruka basilika2,5 dl matgrädde (7% eller mer om man så önskar)Skär av ändarna på auberginen och skiva på längden 0,5-1 cm tjocka skivor
Tsatsiki. Riv gurkan grovt och pressa den genom en sil så att det mesta av vätskan rinner av. Blanda sedan gurkan med yoghurten och smaka av med vitlök, salt och peppar
Nämen, ett nytt recept. Senaste veckorna har verkligen varit fullt upp. Ni som följer mig på Instagram och Facebook har knappast missat att vår lilla prinsessa Ella har kommit till världen
. Har ni ont om tid för matlagning denna vecka. Jag har lösningen. Här kommer ett enkelt, gott och hälsosamt recept som ger dig fullt med energi och tid för annat du ska hinna med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.