Gratäng

Gratäng

Mozzarella & aubergine gratäng

Mozzarella & aubergine gratäng

En favorit gratäng som kan serveras som tillbehör eller ätas som den är. Mättande och jättegod. 1 mozzarella1 aubergineTomatsås
Provencalsk grönsaksgratäng

Provencalsk grönsaksgratäng

Strö över riven ost och grädda gratängen ca 35 min. Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva potatisen. Skiva tomater och squash
Turkisk gratäng med räkor – Karides güveç

Turkisk gratäng med räkor – Karides güveç

Tillsätt räkorna, jag lägger i dem direkt från frysen så blir det lite vätska i gratängen. Häll upp i gratängformar, en per person till huvudrätt och i mindre formar om du serverar den som meze eller tapas
Gratäng med räkor och ägg

Gratäng med räkor och ägg

Tina räkorna. Hårdkoka äggen, spola dem i kallt vatten så de kallnar. Skala och grovhacka äggen. Sätt ugnen på 225 grader
Gratäng med räkor, svamp och paprika

Gratäng med räkor, svamp och paprika

Räkgratäng med ägg, som vi åt den en solig dag häromveckan…. Turkisk räkgratäng. För en mer mättande gratäng, knäck ner ett ägg innan du ställer formen i ugnen
Räkgratäng

Räkgratäng

Räkgratäng (2 personer). 3-4 dl skalade frysta räkor. 3 dl frysta grönsaker. 2 dl matlagningsgrädde. 1 dl riven ost
Zucchinigratäng

Zucchinigratäng

Till gårdagens grillmiddag gjorde jag en zucchinigratäng istället för potatisgratäng och det var sååå gott