Proppade med härliga smaker som ger en riktigt kick och superenkla att göra, serverar du dessa kycklinglår med ris eller vad det är du är sugen på och middagen är serverad
Smaka av med eventuellt mer kryddor och rör till sist ner böngroddar. För lite mer än ett år sedan la jag ut det HÄR receptetpå vårrullar, dagens är en rejält uppdaterad version
Sedan är det bara att njuta av kristliga vårrullarmed dipp och ev. Tyckte det var ett rätt härlig program och fick sånt sug efter vårrullar som de gjorde
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Smaksätt med salt, svartpeppar och pressad citron. Ställ röran i kylen medan potatisen bakas klart. Känn med en provsticka att potatisen är mjuk rakt igenom
Ericas goda vårrullarmed sötsur sås fick bli en god lunch i helgen. Vegetariska vårrullar. I med smör och i med grovt rivna morötter, finhackad paprika, purjolök, vårlök och broccoli
Garnera räkkakorna med koriander. Stek räkkakorna på medelvärme tills de får fin färg i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida. 500 g räkor med skal
Vegetariska vårrullar. Blanda sedan ner nudlarna med grönsakerna och fräs tillsammans i några minuter. Stek vårrullarna enligt instruktionerna på förpackningen
Eller kör endast med grönsaker. De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.