Först ut i år blev denna lättlagade krämiga pasta medzucchini, grädde och pesto. Nu när årets squash/zucchinisäsong dragit igång har det återigen blivit dags att laga olika maträtter innehållande nämnda grönsak
4 4 port pasta (gärna trottole) 580 g handskalade räkor i lake 1 zucchini 1 msk olja salt och peppar 2 dl vispgrädde 130 g kronärtskockscrème 1 kruka körvel 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Skär zucchinin i tärningar. Vänd ner i såsen tillsammans med räkorna. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Jag har läst på om FODMAP eftersom dottern fick rådet att försöka hålla sig till det för att få bukt på sin mage, och jag också försöker tänka lite på det sedan min packade ihop efter månader av mediciner till följd av bröstcancern
Och serverade med stekt svamp och zucchini. Stek under tiden svamp och zucchini i olivolja. Jag hittade en förpackning med polentagryn i skafferiet och insåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta
Hyvla zucchininmed en osthyvel. Lägg i zucchinin och stek lite, grönsakerna ska vara al dente. Servera med en helstekt fläskytterfilé och ev lite ruccola
Hyvla zucchinin på längden med en osthyvel. Och istället för pasta tog jag strimlad zucchini. Känns som ting kommet bli ett utmärkt sällskap att ha med på löprundan
Galet god och blir riktigt krämig och smakrik till den krispiga zucchinin och salladslöken. Skär zucchini och salladslök i mindre bitar och lägg runtom
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.