När degen “satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. Låt sedan svalna något och fyll med valfri fyllning
När degen ”satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. Låt sedan svalna något och fyll med valfri fyllning
Att få i sig mat snabbt när man jobbar med trädäck på landet har hög prioritet. Då är det snabblagat, mättande och gott att fylla tunnbröd med currykryddad tonfiskröra, hårdkokt ägg, tomat och wrappa det hela
Resterande deg kan du göra semlebullar eller varför inte wrapps. Täck plåten med ett bakplåtspapper och beskär den utkavlade degen så den passar plåten
Låt kycklingen svalna innan du har den i dina wrapps. Sommaren och värmen är här på riktigt och med det kommer tillhörande aktiviteter som picknick och utflykter
Tina upp smördegsplattorna och fäst ena änden till den andra med några droppar vatten. Vispa upp grädden tillsammans med vaniljpulvret och vaniljsockret, fyll en spritspåse
Du kan lätt fylla den med sådant du tycker om och har hemma och den är enkelt att ta med. Den här wrappen gjorde jag till en detoxdag då den blev en perfekt ta-med-lunch som blev mättande och god utan att innehålla alltför mycket energi
Känn efter med två gafflar att köttet går lätt att dra isär. Om såsen som är kvar i grytan är tunn, koka ihop den till en tjockare sås som du sedan blandar med köttet
Jag lovar att det kommer ploppa ut riktigt många recept på dessa godbitar med olika tolkningar. Tina upp smördegsplattorna och fäst ena änden till den andra med några droppar vatten
Jag är så glad att jag kan presentera detta recept och inlägg tillsammans med Dr. Deras produkter har jag använt mig utav i min bakning ända sedan jag var liten - till och med långt, långt innan jag började baka hälsosamt
Känn efter med två gafflar att köttet går lätt att dra isär. Om såsen som är kvar i grytan är tunn, koka ihop den till en tjockare sås som du sedan blandar med köttet
Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater. Nu ska man kunna göra såmånga olika saker med dem utan att brödet spricker när man viker, rullar eller wrappar
Jag bakade lite Semmelwraps i helgen och tänkte att jag skulle dela med mig av receptet till er. Så det är alltså samma recept som till mina ultimata semlor (dock med en lite annan variant på mandelfyllningen)
Fyllningen blev så god att jag hade kunnat äta den med sked. Japanska gyoza med sötpotatisfyllning. Lägg en tesked fyllning mitt på gyozaplattan och blöt försiktigt ner kanterna runt omkring med ett vått finger
Då passar det också utmärkt med lättlagad mat som gärna får ätas med händerna. Tacos har blivit lite uttjatat här hemma, och det tar ju sån tid att göra med alla grönsaker och tillbehör
Jag bredde mitt libabröd med smör också, alltför att få upp fetthalten. WRAPS MED KABANOSS & SURKÅL4 port4 libabröd (tortillas eller tunnbröd går också bra)4 kabanossca 400 g surkål2 dl Crème Fraichepikantsåsev
Sessan och jag julbakade en stor del av gårdagen, vi började med lussebullar. Få timmars sömn kombinerat med kaffemaskinshaveri gjorde att jag gjorde ungefär en miljon fel med den stackars degen och fick rädda upp den på alla upptänkbara sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.