servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Hos Anne hittade jag något som verkade gott men jag tvekade ändå när det var typ en wokmed färs. Jag googlade runt på köttfärs eftersom jag plockat upp en burk med färdigstekt färs som skulle bli köttfärssås om jag inte kom på något bättre
Till den här rätten är den mest självklara dryckesrekommendation att du ska dricka en öl utan påtaglig beska, hög beska harmonierar inte med styrkan i maten
Rotselleri överraskade mig med glädje. "Hur ska detta smaka" tänkte jag när jag började experimentera med olika skaer jag kunde köra i min Spiralizer, men jag måste säga att resultatet blev helt fantastiskt
Hetta upp rapsoljan i ett wokjärn och fräs ingefäran och vitlöken däri väldigt snabbt. Tillsätt den färdigblandade såsen och dom kokta nudlarna och stek ytterligare ett par minuter, tills allting har blivit genomvarmt
Öppna burken medwokgrönsaker, skölj i kallt vatten, låt rinna av. Hetta upp pannan igen och tillsätt olja, fräs nu nudlarna lätt och tillsätt den wokade rätten, blanda väl och smaka av
Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.