Tänk er en perfekt grillad ryggbiff du just beställt in på restaurang som bara är sååå inbjudande när den kommer ut och enligt menyn ska serveras med rödvinssås
Det här mina vänner var en riktigt fullpoängare där smakerna från det rökta sidfläsket verkligen gick hand i hand i solens nedgång tillsammans medsötman från honungen och lite sting från ingefäran
Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Så sagt och gjort. Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning
Vi brukar även laga till tillbehören (oftast potatis och rotfrukter) i samma form som köttet, men denna gången gick vi utanför vår box och slog till med en rösti
Jag serverade dem sedan medrösti, champinjonsås, grönsaker och en klick vinbärsgelé. Stek löken och champinjoner på medelvärme tills det mesta av vätska champinjonerna ger ifrån sig kokat bort
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Fräs potatis, lök och purjolök i en kastrull med smör. Skala och skär potatisen i tärningar. Smaka av med salt och peppar och servera med slantad, stekt korv och persilja
För vem har inte ätit röstimed creme fraîche, stenbitsrom och hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokado toppad med samma saker, likaså som en retroförrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.