Härom dagen gjorde jag Entrecote och en paprikasås vart så gott, snabbt och enkelt. Mixa alla ingredienser (förutom olivoljan) med hjälp av till exempel stavmixern
Entrecôte ska stekas över kraftig värme så köttet snabbt får bra färg. Platta skivorna med handflatan så de blir jämntjocka samt peppra båda sidorna med nymalen svartpeppar
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Svartvitlök. igen, är han knäpp eller. Njaää har bara insett hur grym den svarta lilla. Fick. prova en ny typ av potatis när jag besökte citygrönt som jag inte tror att jag
Har varit på bandymatcher idag. Pastasåsen är low carb. Max lag vann, Affes förlorade, men Affe blev vald till bästa spelare och fick ett pris så han var väldigt nöjd ändå
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Låt det koka upp under omrörning, tillssåsen tjocknat. Tillsätt de övrigaingredienserna. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsisåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.