Lax - Skaldjur - Entrecóte - Sås -Smördeg -  6 x Recept + 1 inspiration
Rune Matomanen - Matälskare
Rune Matomanen - Matälskare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 85 mm
  • 4 st Dill
  • 1 st Ägg
  • 2 msk Rödlök
  • 1 dl Majonnäs
  • 9 del salt
  • 1 del vitpeppar
  • 6 st Bröd
  • 3 dl Räkor
  • 200 g Lax
  • Citron
  • 3 finhackade ägg
  • 3 kvistar
  • 3 msk finhackad rödlök
  • 1 dl Majonnäs
  • 1 msk fransk senap
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 äggulor
  • 4 dl matolja
  • salt och peppar
  • 800 gr Entrecóte i
  • 4 skivor
  • 50 g smör
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk rosmarin
  • 4 min - vänd köttet och ställ in hela pannan i 175
  • 3-4 min
  • 4-5 portioner
  • 3 st äggulor
  • 225-250 gr smör
  • 2 st schalottenlökar
  • 5 vitpepparkorn
  • 4 msk vinäger
  • (jag brukar ta hälften vit, hälften röd)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.