chevre i skivor, så mycket du vill1 chorizo i skivor eller fyrkanter1 stor vitlöksklyfta,pressad4 salladslökar,finhackade3-4 kokta potatisar, i skivor eller tärningar5 ägg1 dl creme fraiche1,5 dl riven parmesan eller cheddar3 msk klippt gräslök, går bra med fryst ocksåsalt,pepparolivoljaSätt ugnen på 190 grader
1 lägg alla ingredienserna i en mixer. 2 mixa. 3 avnjut. 4 st isbitar. 1 dl bär , Jordgubbar, björnbär, banan, spelar egentligen ingen roll vad det är det är smaken som räknas
Vi tänkte gå mot strömmen en aning och ha — TACOFREDAG idag. Eller, nähä. Ska ni med. Tacos är ju såå tacksamt, barnen äter massor, vi vuxna äter ännu mer, utan att tänka på det så äter man flera portioner grönsaker och annat gött
De av er som hänger i våra två andra webbkök (Facebook och Instagram) fick igår en glimt av några av ingredienserna till vår måndagsmiddag och ett löfte om att vi skulle bjuda er på både slutresultat och recept på detsamma, här i detta köket idag
Efter många timmar på vift smakade det gott med lite mat på kvällen. Grillen har använts under vintern för korvgrillning men köttpremiären var i lördags
Hittade det här receptet i en folder där det föreslås som tilltugg nu i glöggtider. Den passade helt ok till det men jag tror att den kommer ännu mer till sin rätt som en rätt på julbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.