1 pressad
saft av en limefruktBörja med att skiva torsken i bitar. Salta och låt stå i ca en halvtimme. Blanda sedan mjöl, spiskummin och chili. Rör ut ägget och häll upp panko på en tallrik. Panera torsken först i mjölblandningen, sedan i ägget och sist i panko. Se till att fisken är helt täckt. Inför servering hettar du upp oljan och fritera två min på varje sida.
1 Blanda
yoghurt, honung, chilisås och smaka av med salt och peppar. Lägg upp i en skål och ställ åt sidan.
1 Hacka
chili, lök, vitlök och koriander. Blanda samtliga ingredienser till guacamolen i en mixer och mixa till önskad konsistens. Tips för tillbehör. Jag serverade min fish taco tillsammans med lime, färsk koriander, picklad rödlök, rödkål, rädisor, tortillias (jag gjorde hemmagjorda, sjukt värt). Enjoy !
Fishtaco har man ju hört många lovord om. Gör man på mitt sätt med pankopanering och egengjord taco-rub blir man i alla fall inte besviken, mvh självgod
Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbrödet. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180 grader
min ungefärliga och underbara fishtaco. Den här maträtten har jag tänkt blogga om många gånger, för den är en riktig favorit här hemma, men jag mäter liksom inte så noga när jag lagar den, och drar mig för att bara kunna skriva ungefärliga mått
FishTaco with trout and coleslaw. Jag bottnar mina fisktacos med coleslaw och ruccola för extra krisp, toppar med bakad röding och avslutar med majonäs
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.