. Nu tyckte mamma visserligen inte att det var knäck i dom här, men det tyckte jag. Det var lite mer chokladsmak i dom i och för sig, men det var ända som en mandelmussla fylld med knäck och det var precis lika gott som det låter
Vad sägs om en rätt som funkar både för stranden och för underbara sommarkvällar hemma. Snabbt och lätt det tycker vi ju om Funkar ju alldeles jättebra också som tillbehör till grillad kyckling eller man man nu önskar lägga på det glödande grillgallret
Choklad- och polkakola Ca. Choklad- och polkakola Ca. . Här kommer julgodis nummer 5. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
De senaste veckorna har det provlagats, provlagats och provlagats, rätter har förkastats eller fått godkännande, vin- och matkombinationer har undersökts
600-800 g högrevsfärs. 600-800 g högrevsfärs. Receptet är en omarbetad variant från Landleys kök. En otroligt vacker och inspirerande sida för alla som tycker om att laga mat, titta gärna in hos henne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.