Idag får ni recept på ett riktigt maffigt, glutenfritt julbröd, med massor av godsaker. Det är mörkt, tungt, saftigt och smakrikt och passar förträffligt till någon god ost
Mitt bidrag till årets julfirande var att baka något bröd och så några godisar, googlade lite och kom fram till detta enkla recept som kommer ifrån Ernst
Får jag presentera ett riktigt gott och saftigt julbröd med mycket smak för er. Det kreerades igår, och blev så lyckat så jag kan faktiskt inte undanhålla er receptet
Blanda alla ingredienser, utom saltet, i en hushållsassistent, eller för hand. Arbeta degen 6 minuter. Tillsätt saltet och arbeta i ytterligare 3 minuter eller tills degen släpper bunken
I originalreceptet, som kommer ifrån boken 'Matbröd' av Tulla Grünberger, står det att brödet ska bli fast och syrligt, men mitt flöt ut och hade inte speciellt mycket syra, så jag antar att jag måste ha gjort något fel
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Hej alla kära läsare, nu är det dan före dopparedan och vi vill passa på att dela med oss av ett recept på glutenfritt julbröd
Det här ett riktigt julbröd som innehåller alla de klassiska, svenska julsmakerna. Kryddnejlika, pomerans, ingefära och kummin ger en underbar doft och smak som genast tar mig tillbaka till mina barndoms jular
Julbröd med öl och valnötter. Det är mycket att göra, men under kontroll. Idag förbereder vi det stora julbaket, jag och Elin ska strax gå igenom alla beställningar och spika hur stora degarna blir imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.