4 4 port ris (gärna basmati) 1 gul lök ca 500 g nötfärs 1 tsk olja 1 krm kanel 1 tsk spiskummin 1 tsk sambal oelek 1/2 dl tomatpuré 1 köttbuljongtärning 400 ml kokosmjölk 1 msk majsstärkelse 1/2 dl vatten 3 tomater salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Rör färsen med salt och peppar. Ställ färsen kallt medan du förbereder tillbehören. Hetta upp smöretoch stek biffarna på ganska låg värme några minuter på varje sida
Servera grytan som den är eller med senap och crème fraiche. fast potatis, skalad och delad. Tillsätt resterande ingredienser och låt koka tills potatisen är mjuk
6 500 g nötfärs (10 % fetthalt) 2 dl crème fraiche 1 portionspåse fransk löksoppa smör till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.