In Tokyo we meet our long time friend Kiyoshi and we take the underground in to town. A splendid evening with Kiyoshi and it is very nice to meet him again after eight years
Vi kör väl på med förrätterna från lördagensfirarmiddag, eller vad säger ni. Ikväll blir det inte någon firarmiddag serverad i vårt eget kök inte, nej då
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
En len och god chokladfudge som smälter i munnen, den görs dessutom på nolltid och på endast 2 ingredienser. Förvaras i kylen, hållbarhet i ca 10 dagar
DAGENS RECEPT 14-10-27UGNSSTEKT REGNBÅGE I GRÄDDSÅSPröva denna verkligt fina fiskrätt, som är len och mild i smaken. Stek fisken i ugn, 175 grader, 30 - 40 minuter beroende på filéernas tjocklek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.