Häll i små portionsglas eller koppar och låt stå i kylen några timmar innan den serveras. För en lakritsälskare höjer sig moussen ett snäpp med denna svarta krydda och ger en fin smakbrytning i allt det vita söta
Ska du gratinera gratäng med bechamelsåsen så strös ost (ca 1 dl riven lagrad ost) ovanpå bechamelsåsen eller vänds i precis innan bechamelsåsen används
Mönstret är inte alls svårt att göra, även om jag inte fick den fina hjärtformen som jag siktade mot, det blev droppar istället och det var inte fy och skam det heller
urskrapat inkråm från en vaniljstång eller. urskrapat inkråm från en vaniljstång eller. ca 200 g björnbär eller andra bär. ▪ Häll upp moussen i glas eller koppar och ställ in i frysen eller kyl ca 1 timme. ca 200 g björnbär eller andra bär
Vispad grädde eller vaniljglass. Resultatet har jag valt att återge i svart/vitt. Vid servering, pudra över lite florsocker och servera med grädde eller glass
Men den här gången hade jag i vit choklad, pistagenötter och torkade svarta vinbär. 70 g torkade svarta vinbär. Vispa ihop det resterande smöret tillsammans med farinsockret i ungefär 5 minuter eller tills sockret gått in ordentligt i smöret. 70 g torkade svarta vinbär
Jag är hemskt förtjust i Leila Lindholms saffransskorpor, ja eller hennes mammas skorpor rättare sagt och de är nog en av mina favoriter när det kommer till julfika
Häll upp tryffelblandningen i silikonformar eller pappersformar om du föredrar det. Jag tog svarta bönor som bas och blandade sedan ner kokosolja och kakao samt sötade med honung, steviadroppar med tofeesmak och sukrin melis
Du som är allergisk eller intolerant mot något, läs ALLTID noggrant på förpackningarna. När du går på resturang och ska beställa en maträtt eller efterrätt, fråga, fråga, fråga
(först i tunna stavar och sedan i tärningar)Fräs lök och morot i smör eller olja. Smula ner buljontärningen eller häll i fonden,vinet,grädden och vispa runt
1 l vinbär , röda, svartaeller vita. Recept till 1 liter färdig vinbärsgelé. Börja med att ställa in en tallrik i frysen så du kan göra geléprov senare
Först marinerar man kycklingen i marinad med öl ellervitt vin och med valfria färska kryddor. Häll ölen eller vinet i en påse, smula sönder kryddorna och salta och peppra i påsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.