Gör små hål i köttet och gnid in chili, vitlök, och timjan. Salta och peppra. Värm ugnen till 150°. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet gyllene runt om
Inte trodde jag att det skulle vara så enkelt att få till en sådan här drömmåltid. Det blev den godaste lammbog jag ätit, att det dessutom är så lättlagat gjorde inget alls
Och vad passar väl då bättre än att äta något riktigt höstigt som älgstek. När jag dels fått en älgstek och dels plockat trattkantareller så var det ju till att göra något av det
Tänkte jag skulle bjuda på receptet på den smarriga älgsteken vi gjorde i söndags. 4 portioner Ingredienser 1 kg älgstek • salt och nymalen pepparsmör till stekning • 1 st morot • 1 st gul lök0. 1 kg älgstek
Servings. 4. Cook Time. 60 Min. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. 45 Min. Pasta Vongole. 20 Min. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
älgstek, putsad. Älgstek1. Sätt ugnen på 150 grader. Skär små hål i köttet och fyll med det gula av skalet från citronen, spansk peppar, timjan och rosmarin
Klipp upp och ta bort nätet om älgsteken har nät. 1 st (1-3 kg) älgstek. 11 st (1-3 kg) älgstek salt svartpeppar. 11 st (1-3 kg) älgstek salt svartpepparTa fram en ugnsform som är ungefär lika stor som älgsteken. 1 st (1-3 kg) älgstek salt svartpeppar Salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.