Älgstek med kantarellsås och rönnbärsgelé
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Älgstek med kantarellsås och rönnbärsgelé – recept 4 personer ca 1,5 kg älgstek (denna gång fördelat på 2 stekar á 700 g)
  • 2 morötter 2 gula lökar
  • 2 stjälkar selleri
  • 200 g smör
  • grovmalen svartpeppar
  • Kantarellsås – recept 4 personer 100 g smör
  • 3 dl torkade höstkantareller
  • 4 dl vatten
  • 1 liten gul lök
  • 1 morot 1/2 stjälkselleri
  • 1/2 kvist rosmarin
  • 3 msk koncentrerad vilt- eller svampfond
  • 4 dl vispgrädde
  • 1,5 msk soja
  • 1,5 msk vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.