2 paprikor
är 1 propoints Ett litet tips är att grilla paprikorna i ugnen och låta dem svalna ordentligt och sedan frysa in dem som de är. Förpacka dem ordentligt i täta burkar så ingen annan mat tar smak av dem. Sedan är det bara att plocka fram dem, skala dem och marinera.
12 avlånga
paprikor, 1 lite större vitlöksklyfta, 1 1/2 msk rapsolja, 1 msk äppelcidervinäger, salt
Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund. Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar
Fördela paprikan i rena burkar. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Kötfärsfylld paprika. Inlägget Fylld paprika dök först upp på Healthspiration. 1 tsk paprikapulver. Smidig och god lunch där det mesta av tillredningen sköter sig självt
Detta åt vi för några dagar sen. Enkelt & väldigt gott. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Fyll paprikorna med färsen och täck dem med paprikalocken. 8 st paprika. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär av ett lock, där stjälken sitter, på paprikorna och ta bort kärnorna, men låt
En tacksam rätt att göra och som barnen uppskattar är färsfyllda paprikor. Det blir gott och mättande samtidigt som det är lite roligt att servera dem i paprikorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.