Oftast brukar man tillsätta vitt vin när man gör risotto - det brukar jag också göra - men det går alldeles utmärkt att göra en helt "alkoholfri" variant med citron i stället
Vitsparris. Koka upp vinäger ochvitt vin och låt det reducera till hälften. vitvinsvinäger. Skala sparrisen från nedre kanten av knoppen och längs hela stammen
När man har räkor så vill man ju gärna göra en räkmacka med majonäs, ägg ochräkoroch eftersom jag inte äter vanligt bröd längre så blev det ju till att baka lchf bröd först
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Smaka av medvitlökoch salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Det sista du gör precis innan servering är att lägga i räkorna i såsen
Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av. Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Nu är det säsong för den vitasparrisen. I Tyskland äter man hela sparrismenyermedsparris både som förrätt, huvudrätt och dessert, men jag nöjer mig med en sparrisförrätt idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.