vit sparris

vit sparris

Vit sparris med hemmagjord hollandaise och forellrom

Vit sparris med hemmagjord hollandaise och forellrom

Smaksätt med vitpeppar, cayenne och salt efter smak. vitpeppar. Börja med att koka sparrisen i saltat och sockrat vatten med citron i cirka 3 minuter. Lägg upp sparris och Hollandaise och toppa med forellrom och gräslök 500 g sparris
Sparrispannacotta med skaldjur

Sparrispannacotta med skaldjur

Hacka sparrisen och lägg i grytan. 100 g grön sparris. 5 st gelatinblad 100 g grön sparris djupfryst tinad 4 dl vispgrädde salt peppar Servera med
Vit sparris med hollandaisesås och rom

Vit sparris med hollandaisesås och rom

vitpeppar. Skala sparrisen ända upp till knoppen. Ta sparrisen när den fortfarande har tuggmotstånd. Lägg sparrisen på en tallrik och ringla över såsen och toppa med stenbitsrom och den klippta löken
Vit sparris med bearnaise på brynt smör och krutonger

Vit sparris med bearnaise på brynt smör och krutonger

6 vitasparrisar 1 msk salt 1 msk strösocker 1 citron 1,5 l vatten. Servering2 skivor vitt bröd, välj glutenfritt för glutenfri rätt. Bearnaisesås1 bananschalottenlök 1 dl vatten 1 msk vitvinsvinäger 1 msk torkad dragon, till lagen 200 g smör 2 äggulor 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk torkad dragon, att smaksätta med