Strö på vitpeppar. Vänd ner bladpersilja. 1 Salta torskfilenoch låt det rimma ca 10 min. Stek torskfiléernai smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. 2 Stek bacon, champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna. 3 Smaka av med salt och peppar. 4 Servera torsken medchampinjoner, bacon ochpotatismos
Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Toppa med räkor. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt
Blanda alla ingredienseri en bunke, smaka av med salt och peppar. Använder du rökt fisk så hoppa över kaviaren, den är med för att sätta litesting om man använder kokt eller stekt fisk
Lägg iugnsform. Här är hennes supergoda recept på fiskmed räkor och fetaost. – Jag gillar enkla recept medminimalinsatsi köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia
750 g Laxsida. 1 1 msk Citronsaft. 1 0,75 tsk Spiskummin. 1 0,75 msk Olivolja. 1 0,50 tsk Rivetcitronskal ( inte det vita för då blir det beskt ). 1 0,75 dl Finhackaddill. 1 0,75 dl Finhackad gräslök. 1 5 st Citronskivor
LAXFILÉMEDFETAOSTFYLLNING. Idag levererar jag ett recept på en fetaostfylld laxfilé. Det har bland annat önskats något enkelt recept medfiskoch så har det önskats något med kål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.