vitpeppar. Var noga med att bottensatsen på smöret ej kommer med. Smaka av med salt och peppar. Lägg sparrisen på en tallrik och ringla över såsen och toppa med stenbitsrom och den klippta löken
8 vita sparrisar salt citron smör. 8 vita sparrisar salt citron smör. Mousselinesås3 äggulor 400 g smör 1 dl grädde 0,5 citron, rivet skal tabasco salt
Dessa ska se ut som snöbollar är tanken, smakar en härlig blandning av vit choklad, glögg och rom. Tillsätt grovhackad vit choklad och låt smälta under omrörning
Varm Vit Choklad med Vanilj, Karamellsås och Rom. Den var gjord på vit choklad och salt karamellsås. Själv ligger jag för nedräkning med den där envisa influensan som verkligen aldrig ger sig av från vårt hus
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Påminner inte den helvita tårtan nästan om en bröllopstårta. De blev så himla goda så jag testade att göra en tårta med ungefär samma recept och det var inte så dumt det heller
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.