Nu är det säsong för den vitasparrisen. I Tyskland äter man hela sparrismenyermedsparris både som förrätt, huvudrätt och dessert, men jag nöjer mig med en sparrisförrätt idag
Servera sparrisenmedsparrisskum, örtolja samt rädisor och toppa medlöjromoch dill. Till sparrisen serverades ett sparrisskum, örtolja, löjrom samt citronsyrad rädisa
Inspirerad av Berlinresan blev det idag en pizza medvitsparris toppad med salladslök och ruccola. Skär sparrisen i mindre bitar och strö dem över pizzabottnen tillsammans med skivad salladslök
Smaksätt medvitpeppar, cayenne och salt efter smak. vitpeppar. Smält smöret och låt svalna. forellrom. Vispa samman ägg och citronsaft och zest i en kastrull
Lägg upp den vitasparrisen. Smaka av med salt ochvitpeppar. Tillsätt smöret i en tunn stråle under vispning, undvik att den vita bottensatsen följer med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.