Den här gången blev det en tårta bestående av en mandelbotten, som först täcks med ett lager mandelbavaroiseoch ovanpå det ett lager hallon- & champagnepannacotta
Den här gången blev det en tårta bestående av en mandelbotten, som först täcks med ett lager mandelbavaroiseoch ovanpå det ett lager hallon- & champagnepannacotta
I dag var en sådan dag, då den ena killen som hade köpt present och var så besviken att han hade missat kalaset skulle komma över med sin mamma och fika
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den medhallonoch blåbär och den med vit choklad och citron
En tårta hör iallafall till och då Fabian och jag slagit våra kloka huvuden ihop kom vi fram till att en hallon/jordgubbs/kinderägg/maltesers/finger/chokladtårta måste vara den absolut snyggaste och godaste kombinationen
Förra fredagen hade jag med fika och hade bland annat gjort den här smarriga chokladmoussetårtan. Massvis med hackad choklad i alla former och några minimashmallows
Julbröd med blåbär och rostad mandel. Denna dessert är inspirerad av henne, den innehåller inget gluten och nästan inget socker (bara det som är i chokladen), ochmandelmjölken ger en fin sötma
Mät sedan upp den vita chokladmoussen jämnt i alla glas. Strö över socker och toppa med champagne. Ställ svalt minst en timme innan den toppas med de champagnemarinerade hallonen
Blanda ner sockret i smöret och sedan kakao, vaniljsocker ochmandelmjöl i det smälta smöret. I botten gömmer sig en glutenfri brownie som är toppadmed ett lager av hallonpannacotta, och sen har jag i en större form hällt chokladmousse över alltihop, så det är först när man skär i tårtan som man upptäcker att det finns lager av brownie och pannacotta inne i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.