165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g röda vinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
vit choklad. Servera med blåbär och glass. Blanda i socker, vaniljsocker och äggen ett i taget. SE ÄVEN Mjuk och saftig citronkaka Godaste bärkakan vi smakat Chokladfondant med nutella smör
Hacka den vita chokladen i små bitar och blanda den i grädden, rör om så att all choklad smälter. När chokladkakan svalnat häller du tryffeln på kakan som fortfarande ligger kvar i formen
Servera med blåbär och glass, grädde eller kvarg. Har varit dålig på att uppdatera här på ett bra tag därför börjar jag med ett supergott recept på en kaka jag gjorde häromveckan
Servera med blåbär och glass. Den här supergoda kakan hade min kollega med sig härmoveckan. Orginalreceptet säger citron och blåbär vilket var jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.