Kakor

Kakor

Rabarberrutor med vaniljkräm

Rabarberrutor med vaniljkräm

Rabarberkompott250 g rabarber 1 citron, saften 0,5 dl vatten 0,75 dl syltsocker. Deg250 g smör, rumsvarmt 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver
Clafoutis fransk kaka med bär

Clafoutis fransk kaka med bär

500 gram bär som körsbär, krusbär, hallon, blåbär, björnbär, vinbär eller frukt som plommon eller persika
Höstig äppeltårta

Höstig äppeltårta

Äppelvolanger1. Hyvla ett stort äpple runt med en mandolin. Ca 1-2 mm. Torka i ungen ca 30 minuter på 110 grader varmluft eller 130 under och över värme
Hallonbiskvier

Hallonbiskvier

När bottnarna svalnat så spritsar du ut krämen på kakorna. Spritsa eller klicka ut 30 små kakor på en plåten, ca 3,5 cm i diameter