Rabarberrutor med vaniljkräm Rabarberkompott250 g rabarber 1 citron, saften 0,5 dl vatten 0,75 dl syltsocker. Deg250 g smör, rumsvarmt 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver www.koket.se
Clafoutis fransk kaka med bär 500 gram bär som körsbär, krusbär, hallon, blåbär, björnbär, vinbär eller frukt som plommon eller persika receptfavoriter.se
Höstig äppeltårta Äppelvolanger1. Hyvla ett stort äpple runt med en mandolin. Ca 1-2 mm. Torka i ungen ca 30 minuter på 110 grader varmluft eller 130 under och över värme Svt
Hallonbiskvier När bottnarna svalnat så spritsar du ut krämen på kakorna. Spritsa eller klicka ut 30 små kakor på en plåten, ca 3,5 cm i diameter Tessanbakar