Cirka 40 minicupcakes2 ägg2 1/2 dl socker1 tsk vaniljsocker3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1 nypa salt200 g mörk choklad 70%100 g smör2 msk starkt kaffeVitchokladfrosting100 g vit choklad150 g mjukt smör150 g philadelphiaost250 g florsocker
Vispa ägg, socker & vaniljsocker vitt och pösigt3. Vitchokladfrosting200 g vit choklad200 g philadelphiaost eller annan färskostflorsocker efter behag1
Citronmuffins med mörk chokladmousse och vitchokladfrosting på toppen, inte fel alls faktiskt. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa ihop kesella, philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och pepparmintsarom till en jämn smet och rör sedan i den vita chokladen
Vispa smör och socker vitt och krämigt. Smält den vita chokladen och låt den svalna något. 200 g philadelphiaost150 g smör, rumsvarmt100 g vit choklad5 dl florsockerfärggel eller karamellfärg½-1 msk citronsaftströsselSätt ugnen på 175°
Vitchokladfrosting. Jag satt och kollade igenom foton tagna från förra sommaren och upptäckte då bilder på dessa cupcakes med jordgubbar och vit choklad, helt bortglömda bland allt jag bakat
Vit chokladganaché200 gram vit choklad, hackad1,5 dl vispgräddeBörja med ganachén eftersom den behöver svalna helt innan den vispas upp. Vit chokladganaché200 gram vit choklad, hackad1,5 dl vispgräddeBörja med ganachén eftersom den behöver svalna helt innan den vispas upp. 200 gram vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.