Catarinatårta med hallonmousse, passionscurd och vit chokladfrosting
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Citrontårtbotten 1 dl vetemjöl , special 1 tsk bakpulver 1 dl potatismjöl 1 krm vaniljpulver 4 st ägg 2 dl strösocker 1 st Citron , rivet skal Passioncurd 7 st Passionsfrukter 0,75 dl socker 1 st Citron , pressad saft från hela, rivet skal från halva 1 st ägg 2 st Äggulor 1 msk majsstärkelse 50 gram smör Hallonmousse 3 st gelatinblad 250 gram hallon , frysta 0,75 dl florsocker 100 gram färskost , t.ex. Philadelphia 2 dl grädde , vispad Vit chokladfrosting 200 gram choklad , vit 300 gram smör , rumsptempererat 4 dl florsocker 300 gram färskost , t.ex. Philadelphia 1,5 krm karamellfärg , röd Dekoration 1 burk(ar) sockerpärlor , vita 1 burk(ar) sockerpärlor , rosa Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.