Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Skrapa ut fröna ur vaniljstången. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Nu har smeten blivit ganska så tjock. Jag frostade cupcakes med len chokladfrosting förstås. Du kan frosta med vilken frosting/ kräm du gillr men jag ville kombinera vaniljmed choklad och då frostade jag dem med den godaste chokladkrämen
Vi börjar med receptet på vitvinsglöggenmed saffran. Jag gillar vit glögg. Efter en noggrann överläggning med den trevliga damen på Systembolaget kom jag hem med de här två vinerna, som jag vet sedan innan smakar bra även utanför glöggsammanhang
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Bryt ner den vita chokladen och ställ kastrullen på plattan. Toppa med kanelen och minimarshmallows. Blanda ner mjölken, sockret, sirapen och vaniljsockret i en kastrull
Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingenAnvänd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits
Yacónkräm med lime och vanilj, toppad med frukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans med passionsfrukt
FYLLDA JORDGUBBAR VITCHOKLADFROSTING. Fyll dem medchokladfrostingen. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Rör sedan i vanilj, vetemjöl och salt tills allt är blandat. Denna gång la jag till vit choklad ganache (som blir som frosting/topping) och hyvlade lite choklad på toppen
Tillsätt vaniljpulver. Vitchokladfrosting. Smält den vita chokladen i ett vattebad eller i mikron. Tillsätt mjölblandningen i äggsmeten tillsammans med kaffemixen och rör ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.