Lämna ditt nyhetstips här window.Fusion.space("ad_468x300_artikel"); var mkWritten = false;jQuery(".articleFloatContainer").prepend(''); function getCat() {var pm_mk_sektion ="Sektion=Mat";switch(pm_mk_sektion){case 'Sektion=Sporten':return '18386';case 'Sektion=Ekonomi': return '18384'; default: return "18110";}}var artTxt = 0;if(jQuery("#articleContent .body.richText").length>0){artTxt += jQuery("#articleContent .body.richText").html().length;}/*write ad if text is long enough or if the articleFloatContainer is empty*/ if(jQuery(window).innerWidth() > 660){if((artTxt >= 680
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
RECEPT - MARYS LYXIGA KANTARELLPAJ. Tur som jag har finns en stor svampskog bakom svärisarnas hus och med en svampletande svärfar och en generös svärmor som delar med sig av härligheterna kunde jag göra denna mumsiga paj till kräftskivan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.