Ytterligare ett pittabalanserat recept från Maten från min by - ayurveda för din hälsa. Jag har även lagat och bloggat om recept från Janesh Vaidyas tidigare bok Maten är min medicin och de recepten hittar man samlade här
En kruka bladpersilja. Bryn kycklingen i smör och lägg i slow cookern (eller vanlig gryta). Bryn salladslök, vitlök och schalottenlökar och lägg i grytan
Att ni vill äta något gott efter jobbet, men att tid och inspiration kanske saknas. och jag har fått äran att tävla ut en box fylld med med goda mjukostar till någon av er
Igår eftermiddags sällade jag mig till skaran som begav sig till Fotografiska här i Stockholm, för att bevista Svenskt Kötts pressträff med anledning av lanseringen av nya, svenska styckningsscheman
Jag fick i uppgift att bakakuvertbröden, yes. Jag älskar ju att baka. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Arbeta degen tills den släpper bunkens kanter. Ta upp degen på mjölat bakbord. Forma dessa till avlånga limpor, som läggs på smord eller bakpappersklädd plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.