Gelégodis. BildTine Worén på bloggen Healthy Clean Lifestyle…. Ladda med sportlovsenergi. Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat. Vissaficktydligen besök av kung vinter och det med besked, vi slapp tack och lov undan snöfallet även om det plötsligt blev kallt om öronen igen
Skriveti. Kan ju tyckas konstigt med tanke på att lovet är inne på sin andra dag och att jag verkligen längtat efter de där lååånga sköna sovmorgnarna som hör ledighetentill
Svenskt viltkött är en riktigtnordiskdelikatess. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
Har ni börjat ert planerade införpåskmiddagen eller kommer ni gå bort till dukat bord. Vi är bortbjudna nästan alla dagar i påskhelgen, men jag kommer bidra med några rätter till buffébordet
Ännu en härlig vårdag till ända. Barnen har varitlite småförkylda idag så det har varit ganska lugnt här men jag avrundade kvällen med en härlig powerwalk i kvällssolen – underbart
Lite, men bara lite tomt har det tyvärr ekat här i det Mårtenssonska köket några dagar, men så kan det gå när förkylning blandas med sent kvällsarbete - vi hoppas ni har överseende
Något som jag är svag för är nougat och hasselnöt, och båda smakerna passar fantastiskt bra ihop. Därför ville jag göra en härlig chokladtårta fylld med nougat och täckt med nöt-creme
När man delar recept på sommarens favorittårta. Casablancatårta med daim. Skriveti. En av sommarens favorittårtor på trädgårdskafeet blev onekligen Casablancatårtan
Hoppsan så var det redan lördag minsann. Intevilken lördag som helst är det, det är den sista för denna månaden och den är härligtvårlig och solig, i alla fall i här nere i Skåneland
Jag hade finbesök från Malmö som kom på en väldigt bra idé. Att vi skulle göra dumplings. Självklart tog hon för givet att jag skulle veta hur man gör dumplings men sanningen är den att jag nästan ALDRIG lagar asiatisk mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.