Vinbräserade kalvrulader med italienska influenser
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g innanlår av kalv
  • tunna skivor
  • 100 g fläskfärs
  • 50 g champinjoner
  • finhackade (färska)
  • 1 msk parmesanost
  • 1 skiva vitt bröd
  • rivet eller motsvarande mängd ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 msk persilja
  • finhackad
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk salvia
  • Smör till stekning
  • 1 morot
  • skivad
  • 1-2 gula lökar
  • skivade
  • 3 dl vitt vin
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk arrowrot 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.