Krispiga italienska risbollar med vitlöksdipp och citronmarinerad svartkål
3 kockar 7 kids
3 kockar 7 kids
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl kokt avorioris eller rus sv annan klibbigsort
  • 200 gr riven mozzarella
  • 200 gr soltorkade tomater
  • 1 kruka basilika
  • Salt och svartpeppar
  • Maizena
  • 5 dl rapsoljaolja eller frityrolja till fritering
  • 1/2 dl kikärtsspad
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 vitlöksklyfta, finriven eller pressad
  • 2 1/2 dl matolja
  • Salt och peppar
  • 200 gr svartkål
  • 1 citron 12 st cocktailtomater
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.