Vinbladsdolmar (Warak inab)
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 st vinblad
  • färska eller inlagda
  • 175 g bladpersilja
  • stora knippen
  • 1 dl mynta
  • färsk och hackad
  • 3 st tomater
  • 5 st gul lök
  • 1 st citron
  • pressad saft
  • 5 dl jasminris
  • okokt
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm kryddpeppar
  • mald
  •  
  • Till kokning
  • 3 msk olivolja
  • 400 g potatis
  • 2 st tomater
  • 5 st citron
  • pressad saft
  • 1 tsk salt
  • 3 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.