Viltkryddad porterfilé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • Smör
  • Flingsalt
  • Nymald svartpeppar
  • 0.75 l kantareller
  • ½ purjolök
  • 1 rödlök
  • 1 msk vetemjöl
  • ½ flaska porter
  • 33 cl
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk viltfond
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 3 msk lingonsylt
  • 5 krossade enbär
  • 1 tsk timjan
  • 1 dl lingon
  • färska eller frysta
  •  
  • Servering
  • Potatismos (som du gjort själv)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.