Hjortstek med kantarellstuvning
LCHF köket
LCHF köket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gr stek av hjort eller älg
  • 1 dl balsamvinäger
  • 3 msk köttfond
  • 1 msk vitlök
  • 2 krm chili (t ex chiliexplosion)
  • 3 tsk viltkrydda
  • 3 lagerblad 8 hela kryddpeppar korn
  • Vatten så att det nästan täcker steken
  • (1 dl rödvin om du vill, det ger bra smak)
  • några stycken hela korn av vitpeppar och svartpeppar
  • Världen enklaste kantarell stuvning
  • Det här receptetet lärde jag mig av min norska vän Knut
  • 2 dl kantareller
  • 1 brk creme fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.