Tänk tanken att du är så sugen på kanelbullar men inga har du hemma. Jag vill ha kanelbullar - nu. Det är ett bra alternativ men du kanske fortfarande är sugen på bullarna
lägg på locket och lått småputtra i några minuter. Jag fick verkligen till det bra, i går kväll. jag vet, fortfarande dålig planering, det är en sådan vecka helt enkelt)
Inser dock att bananglassen snart har sett sina sista dagar för i år – börjar bli lite fruset både på insidan och utsidan när jag äter det och sedan tar det århundrade att tina upp igen
De som smakar på den brukar säga jag som inte är förtjust i mjuka kakor men den här. Med choklad och lakrits vill man ju egentligen göra kladdkaka men det blir ju för kladdigt på en festival
Ett par minuter på varje sida tills dom ser klara ut. (Men vi är jättemånga)Typ 50 bröd. 6 dl vetemjöl2 dl vatten1/2 paket jäst1 tsk salt1 tsk socker2 msk oljaägg till pensling & sesamBurgare (ca 25)
Alla redskap skall givetvis vara minutiöst diskade, och Kurt påpekade i en kommentar till det förra yoghurtinlägget att mjölken bör hettas upp två gånger för att säkert ta död på ovälkomna bakterier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.