Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka. Skärkumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder medskratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar medskratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
(Kolla med sticka så attdenär torr, den får gärnavara lite kladdig i mitten. Nu är det dax att fylla frysenmed goda bakverk, idag fick det bli en Amerikansk äppelkaka och en saftig chokladkaka
Då luktar det som när man är på sommarsemester i Grekland och går längs medhamnpromenaden och ska välja restaurang för aftonen, och alla dofter från de olika köken blandas och når enmedkvällsvinden
Doften "Solmogna Hallon" och en rosa tofs kändes som en bra början och resulterade i en rosa regnbågstårta med vanilj och hallonsmörkräm som täcks av ett lager sörsyrlig yoghurtgrädde och färska hallon
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Mjuk och seg i kanten till och med och inte alls torr där som det lätt kan bli. Jag funderade en stund på vad jag ville göra för twist på min kladdkaka och kom fram till att kakdeg är ju himla gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.