Vildsvinskarré med rödvinssås
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 800 g vildsvinskarré
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 2 msk finhackad rosmarin
  • olivolja
  • 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 2½ dl rött vin
  • 1 lagerblad 2½ dl kalvfond
  • 1 dl steksky
  • ½ tsk timjan
  • nymalen svartpeppar
  • salt
  • smör att fräsa i
  • maizena att reda såsen med
  • 1 kg mjölig potatis
  • 3 palsternackor 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 100 g fetaost
  • 5 dl gräddmjölk (hälften grädde, hälften standardmjölk)
  • salt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.