Kött

Kött

  • 6 Recept
Glöggkokta Revbensspjäll

Glöggkokta Revbensspjäll

Lägg i köttet och koka upp. Låt köttet kallna i spadet om det inte ska serveras nykokt. Koka under lock på svag värme tills köttet känns mört, 45-60 minuter
Lövbiffsgratäng i ädelostsås

Lövbiffsgratäng i ädelostsås

Fördela kött och marinad ovanpå. Häll såsen över köttet och fördela resterande grönsaker ovanpå, tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter
Vildsvinskarré med rödvinssås

Vildsvinskarré med rödvinssås

Höst är viltsäsong och vildsvin är ett trevligt kött att äta, dock inte att möta i mörkret ute på landsvägen
Mört kött i sambalolek sås.

Mört kött i sambalolek sås.

- Lägg köttet i en ugnsfast form. Häll såsen över köttet och låt gå i 90 minuter på 175 grader. Igår åt Meja och jag en favorit i repris