Glöggkokta Revbensspjäll Lägg i köttet och koka upp. Låt köttet kallna i spadet om det inte ska serveras nykokt. Koka under lock på svag värme tills köttet känns mört, 45-60 minuter Matklubben.nu
Fredagsmys med kött som smälter i munnen!Kött och sambal oelek i harmoni. Lätt köttet i en smord form, salta och peppra. Rör ihop såsen och häll över köttetGourmetmorsan
Lövbiffsgratäng i ädelostsås Fördela kött och marinad ovanpå. Häll såsen över köttet och fördela resterande grönsaker ovanpå, tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter 56kilo.se
Vildsvinskarré med rödvinssås Höst är viltsäsong och vildsvin är ett trevligt kött att äta, dock inte att möta i mörkret ute på landsvägen Farmors mat
Mört kött i sambalolek sås. - Lägg köttet i en ugnsfast form. Häll såsen över köttet och låt gå i 90 minuter på 175 grader. Igår åt Meja och jag en favorit i repris Gourmettjejen blogg