Ugnsrostade körsbärstomater. En förrätt med få ingredienser men som alla är i perfekt harmoni. Hon har nu i sommar upptäckt att getost faktiskt är mycket gott, så nu finns det ju mycket att testa på det området
Ikväll blev det en omelett med bacon, soltorkade tomater, körsbärstomater och getost. Halvera tomaterna och låt stekas tillsammans med soltorkade tomater och bacon i några minuter
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomater och getost
Halvera eller skär tomaterna i mindre bitar. Ta ut och pensla smördegen med ägg. Strö på lite flingsalt på tomaterna och ringla eventuellt över lite honung i tunn stråle
Blanda ihop svampen med smulad getost, bacon och strimlade soltorkade tomater. Vi har rätt mycket torkad blandsvamp i våra gömmor och varför inte göra en svamppaj medMedelhavs-touch
Grovriv potatisen och finstrimla tomaterna. sås av majonnäs (jag tog hemgjord med lite citronsmak) och yoghurt, mixad med en aning italiensk salladskrydda och ruccola
Rustik paj medtomater, zucchini, getost och ricotta. Dela körsbärstomaterna och lägg dem över pajen, lägg på de stekta zucchiniskivorna, strö över timjan och dragon
100 g getost i 2 skivor. 1/2 dl soltorkade tomater. Bred philadelphiaost på alla brödskivorna. Fördela resten av fyllningen på fyra av skivorna, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.