Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en pajoch förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomaterochgetost
Skär ner tomaterna i småbitar och ha i dem i stekpannan, krydda med salt och peppar. Fyll pajskaletmed de stekta grönsakerna och häll äggstanningen över
En smakrik och frisk vegetarisk paj. Ingredienser pajdeg. Börja med lökblandningen, därefter soltorkade tomateroch oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
Lägg i pajskalet tillsammans med strimlade tomateroch strimlad skinka. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, pesto, salt och peppar och häll i pajskalet
Fördela avrunna kronärtskockor, ugnsbakade körsbärstomateroch bitar av mozarella i pajskalet. Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.