Potatisbullar med getost, spenat och soltorkade tomater
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kokt, kall potatis
  • 2 stora ekologiska ägg
  • 1 msk chiamjöl
  • 2 medelstora vitlöksklyftor, pressade
  • 75 g getost eller fårost - eller tofu för den som avstår mjölkprodukter
  • 1 liten påse babyspenat, 65 g ca 6 soltorkade tomater av den mjuktorkade sorten, alternativt avrunna soltorkade tomater i olja
  • salt, svartpeppar
  • valfri örtkrydda - jag tog lite timjan och lite oregano
  • olivolja till stekning
  • något grönt till pynt - jag tog lite färsk oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.