Börja med såserna. Ta fram en stor skål med kallt vatten. Lägg den färdiga rullen i en fuktig kökshanduk medan du gör klart de andra, se till så att de klara rullarna ej nuddar varandra
Mina vietnamesiskasommarrullarmed mango- och jordnötsvinägrett är AWESOME. Jag har tidigare gjort vårrullar med kyckling och nu var det dags att testa sommarrullarna
Hyvla margarin eller smör med en osthyvel, täck hela formen med smöret. Det finns så många recept med äpplen i vore kul och höra vad ni gör för äppelkakor
Förra fredagen när jag bjöd ett gäng tjejkompisar på middag började vi med bubbel (ett gott franskt mousserande från Loire) och lite chips medan vi väntade på att alla ska komma
Kycklingsallad med broccoli och champinjoner. Kycklingsallad med rödbetor och ädelost. Men den som vill kan ju ersätta med rättika (2,3 g/100 g), men rättikan kräver absolut inte lika lång tid i ugnen som rödbetorna
Visst hade man gärna befunnit sig på en varmare plats vissa dagar och ofta önskar man ju att helgerna vore lite längre och ett stort hus med en trädgård är nog det jag drömmer om mest
Exprimentera inte med gravningen var säker på att filerna är gravade helt igenom. med dill. Ej mineralsaltSås till Basilika & vitlöksgravad strömming0,75dl Majonnäs2,5dl Turkisk yoghurt1msk Öl, ljus lager1msk Olivolja4st Vitlöksklyftor, pressade12st Basilikablad, (modell större) finhackade eller mortlade, beräkna ½ köpt kruka som finns i de flesta livsmedelsbutikerEv. lite finrivet citronskal från 1/4-dels citronSalt & pepparSås till rökt kaviar & dillgravad strömming0,75dl Majonnäs2,5dl Turkisk yoghurt5msk rökt kaviar med dill½dl Löjrom, sikrom eller stenbitsrom4msk Dill, finskuren2msk Gräslök, finskuren1msk CitronsaftSalt & vitpepparSåhär kan man göra. Dag 2, Låt de gravade filerna rinna av ordentligt i ett durkslag, tänk på hygienen och försök att inte röra filerna med händerna, använd tillexempel en tång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.